tirsdag 4. september 2012

Rome- Bästa platserna att besöka i Rom

Om du är på humör att spendera en del av dina surt förvärvade semesterpengar kan du överväga att boka några nätter på ett lyxhotell i Rom, nära världsberömda italienska butiker. Du får möjlighet att besöka följande butiker som specialiserat sig på allt från märkeskläder till snygga hemtillbehör.


Denna modebutik öppnades för första gången 1957. Den har vunnit priser som det bästa stället att plocka upp moderna väskor och andra tillbehör från kända designers. Om du är där vid rätt tid på året kan du göra det mesta av vårens rabatter.

Om du upptäcker att du saknar en strandhandduk eller en scarf när du packar på ditt valda lyxhotell, så frukta inte. Du kommer att upptäcka dessa typer av produkter och många fler förutom vid Society butiken. Du kommer dock kanske att tycka att det är mycket svårt att motstå de olikfärgade badhanddukarna och halsdukarna, som också blir bra presenter att ta med hem.

Det skulle vara mycket lätt att missa denna modebutik på en promenad genom det magnifika Via Dei Coranari centrumet. Men de som tar tid att utforska Spazio hittar ett superbt utbud av badkläder, sandaler och väskor. Se bara till att du har energi kvar att bära alla dina inköp tillbaka till lyxhotellet!

Maurizio Grossi

För dem som är intresserade av handgjorda skapelser, är denna butik definitivt värt ett besök. Du kanske är intresserad av att köpa ett huvud av de romerska härskarna, eller kanske en av världens bästa sportstjärnor. Tänk utseende i ansiktet på tull och skattearbetare när de ser vad du planerar att transportera hem.

Du vill såklart se ut som ditt bästa för en kvällsmåltid på en fin restaurang i ditt lyxhotell i Rom. Och om du redan har tagit med din mest eleganta klänning, kommer du att vilja avsluta utseende med ett par skor från AVC. De finns i en mängd olika stilar och färger och är ganska rimligt prissatta.

Italienarna är stolta över kvaliteten på deras mycket läckra gelato glass - och denna butik är en av de bästa ställena att köpa en dubbel skopa på! Pistasch och smaker av choklad är båda mycket populära, men om du är på något äventyrligt humör kanske du ger honungsris gelato ett försök.

Någon med en fallenhet för socker ska göra resan från deras lyxhotell till denna underbara söta butik. Allt de skapar är tillverkade med naturliga ingredienser och familjerecept. Frukter och sötsaker med ett täcke av choklad kommer att kittla dina smaklökar för en otrolig upplevelse.

Rome

studieresor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar